Urządzenia i Akcesoria
Bananowe smarowidło z ananasem i kokosem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 porcja
Składniki
-
60 g wiórków kokosowych
-
1 puszka plastrów ananasa (ok. 565 g wraz z zalewą)
-
600 g bananów, dojrzałych pokrojonych w plastry (patrz wskazówka)
-
70 g wody
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
11 g
Kalorie
5179.1 kJ /
1237 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
26 g
Węglowodany
232 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BANAN
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Brownie z czerstwego chleba
55 min
Musztarda z suszonymi figami
8 godz.
Masło czekoladowe
40 min
Dżem o smaku Piña colada
30 min
Pasta orzechowa
5 min
Bułeczki mleczne bez mąki
45 min
"Flan" na zimno z bananami i ciastkami korzennymi
4 godz. 30 min
Krem czekoladowy z bananami
15 min
Zupa z chleba
20 min
Kokosowe lassi
5 min
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
25 min
Masło daktylowe
15 min